dinsdag 22 december 2015

Voorjaarscatalogus en Sale-A-Bration

Zoals de meeste Stampin' Up liefhebbers inmiddels wel weten, zijn vanaf 5 januari a.s. de nieuwe producten uit de voorjaarscatalogus te bestellen. Ook de Sale-A-Bration begint 5 januari.

Wat is de Sale-A-Bration? Tijdens de Sale-A-Bration kun je zowel uit de jaarcatalogus als uit de voorjaarscatalogus bestellen, echter indien je voor € 60,00 besteld, mag je een product uit de Sale-A-Bration catalogus uitzoeken. Bestel je echter voor €120,00, dan mag je twee producten uitzoeken. Bij een bestelling van € 180,00 mag je zelfs drie producten kiezen en zo verder.

De producten uit de Sale-A-Bration catalogus zijn zeker de moeite waard. Dus mocht je van plan zijn om jezelf of iemand anders te verwennen met mooie Stampin' Up producten, dan is dat nu extra interessant.


Deze kaart maakte ik met de set Sky is the Limit. Deze set is slechts een beperkte tijd beschikbaar. De Sale-A-Bration duurt van 5 januari 2016 tot 31 maart 2016, echter deze set is slechts tot 15 februari 2016 beschikbaar. 

Overweeg je om zelf demonstratrice van Stampin' Up te worden, dan is er nu een wel heel erg aantrekkelijke aanbieding. Je mag voor € 175,00 aan producten uitzoeken en je betaald daar 
€ 129,00 voor. Tijdens de Sale-A-Bration krijg je nog een voor € 45,00 extra producten uitzoeken. Dus € 220,00 aan producten voor € 129,00. Mocht je dus overwegen om demonstratrice te worden, pak dan nu je kans. Wil je informatie over wat het inhoud om demonstratie te worden, neem dan even contact met me op, ik leg het je graag uit, maar geloof me, het is alleen maar leuk.

De komende dagen ga ik jullie nog meer laten zien wat je zoal met de nieuwe producten kunt maken.

Built for Free Using: My Stampin Blog

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen